Evacuator Moldova, Chisinau. Apelați evacuator Chișinău. Evacuator Moldova ieftin, non-stop.
Principala Prețuri
Preturile serviciilor
Numele serviciului Pret
iluminarea mașinii 250 MDL
Livrare a combustibilului 250 MDL
Evacuarea mașinii 120 MDL
Deblocare a ușilor 250 MDL

Cele mai mici preturi in Moldova

Aproape fiecare pasionat sau conducator de masina a intampinat o serie de situatii neplacute pe drum. Calatoria cu transportul personal implica intotdeauna anumite riscuri si circumstante neprevazute. Astfel, orice se poate intampla pe drum, indiferent de experienta dvs. de conducere sau de marca automobilului. Sa ne imaginam ca masina dvs. sa avariat in mijlocul unui camp sau s-a blocat in zapada din cauza derapajului. In aceste situatii, nu va puteti descurca fara tehnica specializata. De aceasta exista companii care ofera o gama larga de servicii pentru soferi. Compania “Evacuator”ofera cu placere asistenta in orice situatie si in orice conditii. Puteti utiliza serviciile noastre oricand. Contactandu-ne, vom selecta foarte repede cea mai buna optiune pentru rezolvarea problemei dumneavoastra si o sa va spunem preturi platforma auto.
Am staruit sa cream o gama bogata de vehicule, cu echipamentul cel mai necesar pentru orice ocazie. De aceea folosim in munca noastra platforme hidraulice, manipulatoare, cele mai puternice cabluri, trolii, precum si accesorii multiple. Serviciile noastre sunt la pret accesibil pentru absolut orice persoana care a cazut intr-o situatie neplacuta in circulatia pe drum. Costul tractarii masinii poate depinde de multi factori, de care managerul nostru va va ajuta sa faceti cunostinta.

Compania noastra „Evacuator”isi asuma lucrari de orice complexitate. Vom rezolva in siguranta si eficient oricare dintre problemele dvs., de la furnizarea de combustibil pana la deblocarea usilor masinii. Oferim clientilor nostri:
* Preturi accesibile pentru toate serviciile;
* Abordare individuala a fiecarui client;

*Preturi tractari auto accesibile
* Sosire rapida in orice punct din tara;
* Calitate inalta a tuturor serviciilor;
* Garantie pentru serviciile prestate.

Apreciem fiecare client si din acest motiv oferim tarife satisfacatoare care se vor potrivi chiar si celor mai sofisticati pasionati de masini. Facand alegerea in favoarea noastra, veti obtine automat confort, fiabilitate, incredere si transport plztforma auto pret ieftin.