Evacuator Moldova, Chisinau. Apelați evacuator Chișinău. Evacuator Moldova ieftin, non-stop.

EVACUATOR AUTO

IN MOLDOVA
Mereu acolo, oriunde te-ai afla
EVACUATOR AUTO
IN MOLDOVA

Mereu acolo, oriunde te-ai afla

+373 000-00-000

Oferim servicii de tractari auto de prima clasa pentru o gama larga de vehicule. Putem deservi cu usurinta atat motociclete, cat si camioane.

Evacuarea transportului de diferite tipuri

Evacuare
Motociclete
de la 150 MDL
Evacuare
Autoturisme
de la 250 MDL
Evacuare
SUV-uri
de la 300 MDL
Evacuare
Echipament special
de la 350 MDL
Evacuare
Camioane
de la 350 MDL
Preturile serviciilor
Numele serviciului Pret
iluminarea mașinii 250 MDL
Livrare a combustibilului 250 MDL
Evacuarea mașinii 120 MDL
Deblocare a ușilor 250 MDL
«Evacuator» va ofera urmatoarele servicii

Evacuarea
mașinii

Deblocare
ușilor

Livrare
combustibilului

iluminarea
mașinii

De ce sa alegi «Evacuator»

Viteza

Ajungem la destinatie cat mai repede posibil si ne asiguram ca masina dvs. sa ajunga la destinatie in stare intacta.

24/24

Lucram non-stop, indiferent de perioada anului, sau de sarbatori.

Sosire oriunde in tara

Oferim serviciile noastre atat clientilor din capitala, cat si rezidentilor din toata Moldova. Vom ajunge in locurile cele mai indepartate in cel mai scurt timp posibil .

Clienti multumiti

Ne asumam intreaga responsabilitate pentru munca noastra si oferim o garantie a sigurantei masinii dvs.

Preturi accesibile

Oferim servicii de inalta calitate la cele mai mici preturi de pe piata. Comandati si vedeti singuri!

Reduceri si oferte

Apreciem ca ne ati ales pe noi. Din acest motiv, avem disponibile reduceri placute pentru clientii fideli.

Servicii de tractari auto in Moldova

O platforma tractare auto este un vehicul special care a fost creat pentru a transporta orice tip de masina. Se recurge la serviciul de tractare a masinilor, in majoritatea cazurilor, atunci cand vehiculul nu-si poate continua deplasarea de sine statator. Astfel, vine in ajutor tehnologia profesionala de tractari auto, care incarca rapid masina si o transporta la locul de reparatie sau in orice alt loc dorit. Oamenii se adreseaza la companiile care furnizeaza servicii de tractari auto din diverse motive:
* Cand masina se strica si nu se mai poate misca;
* Dupa un accident;
* In caz de incalcare a regulilor de circulatie.
Un astfel de serviciu implica transportarea vehiculelor prin incarcare totala sau partiala, precum si prin remorcare. Adresandu-se la companiile de incredere, proprietarul masinii poate fi calm si increzut in livrarea rapida si fiabila a „prietenului sau de fier”la locul dorit. Companiile ofera astfel de servicii non-stop, deoarece avarierea masinii, accidentele, defectiunile si multele alte situatii pot aparea in orice moment. In prezent, acest serviciu rezolva rapid si in siguranta problemele care apar adesea pe drumuri. In plus, multe companii ofera preturi accesibile.

Compania „Evacuator”este incantata sa ofere servicii de inalta calitate pentru tractarea oricarui vehicul pe tot teritoriul Moldovei. La noi puteti apela de urgenta pentru a solicita orice tip de camion de tractare si il puteti obtine in cel mai scurt timp posibil. Printre principalele caracteristici ale companiei noastre, putem remarca:
* Am colectat o gama decenta de evacuatoare, care sunt gata in orice moment pentru a incarca si transporta orice vehicul, indiferent de greutate si dimensiuni;
* Oferim serviciile noastre tractari auto non stop 24 de ore din 24, din acest motiv ne puteti apela cu usurinta, atat in ​​ajunul Anului Nou, cat si duminica seara;
* Garantam lucrari de inalta calitate de la cei mai buni specialisti din Moldova. Din experienta noastra, nu am avut o singura comanda nereusita;
* Toate echipamentele noastre sunt moderne si sunt pastrate in perfecta stare tehnica.
Pe langa serviciile de tractare auto, suntem bucurosi sa oferim servicii precum: deblocarea usilor, furnizarea de combustibil, pornirea masinilor si asigurarea auto.

Alege ce e mai bun
Conecteaza-te cu noi

Doar printr-un apel sau printr-o cerere completata pe site-ul nostru veti primi servicii de prima clasa de la cei mai buni specialisti din Moldova. Impreuna cu noi este sigur si de incredere!

Отправьте сообщение
Trimite mesaj