Evacuator Moldova, Chisinau. Apelați evacuator Chișinău. Evacuator Moldova ieftin, non-stop.
Principala Contacte
Alege ce e mai bun
Conecteaza-te cu noi

Doar printr-un apel sau printr-o cerere completata pe site-ul nostru veti primi servicii de prima clasa de la cei mai buni specialisti din Moldova. Impreuna cu noi este sigur si de incredere!

Отправьте сообщение
Trimite mesaj

Serviciul de evacuare si contactele noastre

Evacuator ofera servicii de remorcari auto extrem de profesionale pentru vehiculele dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, puteti obtine ajutor de la angajati calificati fara a plati bani fabulosi pentru asta. Oferim servicii de remorcari auto, livrare combustibil, deblocare usi, pornire a masinii si chiar asigurare auto. Va puteti familiariza cu toate tarifele in blocul preturi. Preturile noastre vor surprinde si incanta fiecare pasionat de masini.

Pentru a comanda oricare dintre serviciile noastre, aveti nevoie doar de un telefon mobil si de 5 minute. Pentru un contact mai convenabil, Evacuator;ofera mai multe metode de comunicare. Primul este prin intermediul unui telefon mobil, al doilea este prin e-mail si al treilea este cererea online pe site. Am incercat sa cream cele mai confortabile conditii, astfel incat fiecare dintre clientii nostri sa poata alege pe cea mai potrivita pentru ei. Pe langa optiunile de comunicare enumerate, ne puteti contacta si pe Instagram, Twitter si Facebook. Indiferent de platforma, managerii nostri raspund rapid la toate cererile si ofera cu promptitudine asistenta. De asemenea, este de remarcat faptul ca suntem deschisi si doar pentru consultare. Astfel, puteti forma in siguranta numarul nostru de telefon si puteti primi sfaturi si recomandari necesare daca va aflati intr-o situatie neplacuta cu masina.

 

Evacuator este o companie de inalta calitate pentru adevaratii iubitori ai profesionalismului, sigurantei si fiabilitatii. Alegandu-ne pe noi, va veti gasi in mainile specialistilor selectati care nu vor crea daune vehiculului dvs. Daca aveti intrebari, va recomandam sa contactati managerii nostri.