Evacuator Moldova, Chisinau. Apelați evacuator Chișinău. Evacuator Moldova ieftin, non-stop.
Principala Evacuarea mașinii

Evacuarea mașinii

Cat de des a-ti observat faptul ca servicii de tractari auto transporta un vehicul? Este adevarat ca aceasta procedura are o cerere incredibila, echipamentele specializate incarca, livreaza si descarca o masina la locul dorit. Compania noastra „Evacuator”este incantata sa ofere o gama larga de servicii tractari auto de orice dimensiune. In procesul servicii tractari auto, folosim tehnologie dovedita, profesionala si inovatoare. In parcul nostru se gasesc atat evacuatoare cu platforma sparta, cat si manipulatoare, remorci si multe alte mecanisme. Pe langa echipamente bune, suntem incantati sa va prezentam personalului nostru „selectat”, care isi cunoaste afacerea si este gata sa va ajute zi si noapte.
E posibil sa apelati la evacuatorii nostri oriunde in Moldova, fie ca este vorba de Balti, Ungheni, Ialoveni sau din orice sat de la periferia tarii. Formand numarul nostru, dispecerul nostru va va raspunde, care va va asculta cat mai atent posibil si va raspunde cu amabilitate la toate intrebarile.

Pentru a gasi cea mai buna optiune pentru dvs., va trebui sa mentionati urmatoarele lucruri:

Marca si modelul masinii;
Locatia dvs. exacta, de exemplu, strada Dacia 5, langa o mica alimentara;
Prezenta si descrierea deteriorarii masinii;
Circumstantele din cauza carora a trebuit sa fie chemat evacuatorul, de exemplu, un accident, incalcare regulilor de circulatie, conducere in stare de ebrietate, avariere si asa mai departe;
Destinatia livrararii a masinii;
Datele dvs. personale, cum ar fi numele, numarul de telefon mobil si adresa de e-mail.

In termen de 10-30 de minute de la apel, va ajunge la dumneavoastra un evacuator inovat. Specialistii de incredere vor efectua incarcarea atent, vor asigura cu atentie transportarea si vor livra rapid vehiculul la locul dorit. Puteti plati serviciul fie in numerar, fie cu cardul la curier. Dar, daca doriti sa platiti prin transfer bancar, va rugam sa informati dispecerul despre acest lucru atunci cand completati o cerere. Cand alegeti “Evacuator”, puteti conta cu usurinta pe o tractare rapida si profesionala a masinilor la cele mai accesibile preturi.
Apreciem increderea dvs. Increderea dvs. este de cea mai mare importanta pentru noi. Din acest motiv, oferim doar preturi accesibile si nu planuim in a le mari. De asemenea, suntem intotdeauna bucurosi sa oferim reduceri uimitoare si promotii multiple acelor clienti care ne contacteaza adesea.
Folosim o abordare individuala. Echipa noastra incearca sa faca tot posibilul pentru ca tractarea vehiculului sa dureze foarte putin timp si sa nu ia mult din timpul dvs. Incercam intotdeauna sa satisfacem orice dorinta si cerere. Din acest motiv, daca aveti inca vreo nemultumire, atunci puteti oricand sa ne apelati si sa va impartasiti opinia. Este de mentionat faptul ca oferim o reducere mare daca nu sunteti satisfacuti de serviciul nostru.
Va economisim timp. “Evacuator”a dezvoltat un sistem exact care tine evidenta locatiei tuturor vehiculelor noastre. Un astfel de sistem face posibila livrarea transportului in cel mai scurt timp posibil. In medie, timpul de asteptare este nu mai mult de 30 de minute.
Suntem profesionisti. De ceva timp, compania noastra ofera servicii pentru tractarea vehiculelor pe intreg teritoriul Moldovei. In tot acest timp am studiat toate caracteristicile si detaliile serviciului mentionat si stim cum sa evitam anumite probleme. Angajam muncitori calificati, care sunt experti in acest domeniu. De asemenea, toate echipamentele noastre sunt supuse unei inspectii tehnice standard si sunt trimise cu promptitudine spre deservire.
Tractarea automobilelor cu „Evacuator”are loc in siguranta, cu caracter practic si de incredere. Facem tot posibilul pentru a ne asigura ca acest serviciu sa fie dinamic si de inalta calitate.

 

Alege ce e mai bun
Conecteaza-te cu noi

Doar printr-un apel sau printr-o cerere completata pe site-ul nostru veti primi servicii de prima clasa de la cei mai buni specialisti din Moldova. Impreuna cu noi este sigur si de incredere!

Отправьте сообщение
Trimite mesaj