Evacuator Moldova, Chisinau. Apelați evacuator Chișinău. Evacuator Moldova ieftin, non-stop.
Principala Despre noi

Despre noi

Bine ati venit pe pagina unde veti afla despre firma de tracari auto # 1 din Chisinau, care ofera cele mai bune servicii de platforme tractari auto si altele. Istoria a „Evacuator”a inceput acum mai bine de 5 ani si astazi continuam sa oferim aceleasi servicii profesionale si de inalta calitate ca in primul an de existenta al firmei noastre. Firma de tractari auto a noastra se dezvolta extrem de rapid si dinamic si intr-o perioada destul de scurta de timp s-a impus ca un partener respectat si sigur. Din acest motiv, serviciile noastre se afla printre cele mai bune in Moldova. Dar, in ciuda performantelor ridicate, noi continuam sa ne imbunatatim si sa mentinem constanta calitatea de deservire. Preturi mici, dar un nivel extrem de profesional al serviciilor pentru clienti, - acesta este ceea ce ne permite sa pastram clientii si sa crestem numarul acestora pe parcursul activitati noastre.

Printre serviciile noastre se numara incarcarea, descarcarea si transportarea vehiculelor de orice greutate. Pe langa serviciile de tractare auto, suntem incantati sa oferim si servicii de pornire a masinii, livrare de combustibil, deblocarea usilor si asigurarea auto. De la infiintarea firma de tractari auto "Evacuator"si pana in prezent, am imbunatatit continuu calitatea serviciului pentru clienti, perfectionind cunostintele si practica specialistilor nostri, si de asemenea, folosind tehnologii inovatoare in activitatea noastra.

Deoarece principala specializare a companiei noastre este tractarea masinilor, avem parteneri fideli si respectati. Acestea includ dealeri de automobile de renume, companii de asigurari si chiar banci. Prin abordarea complexa a tuturor sarcinilor de asistenta tehnica pe drumuri, de tractare a vehiculelor, precum si de transportare, oferim servicii cat mai rapide si de prima clasa. Facand alegerea pe noi, puteti fi siguri ca „randunica”dvs. va fi transportata fara nici o zgirietura.

“Evacuator”ofera servicii de cea mai inalta calitate, bazate pe standarde inalte. Apropo, clientii si partenerii nostri mentioneaza intotdeauna ca diferim de alte servicii de asistenta auto. Avem o atitudine respectuoasa fata de orice client si de masina acestuia. Alegeti serviciile noastre dovedite, care sunt pe deplin responsabile de propriile actiuni.

Alege ce e mai bun
Conecteaza-te cu noi

Doar printr-un apel sau printr-o cerere completata pe site-ul nostru veti primi servicii de prima clasa de la cei mai buni specialisti din Moldova. Impreuna cu noi este sigur si de incredere!

Отправьте сообщение
Trimite mesaj